fbpx

Meld je aan voor de Mindful Hatha Yoga lessen

Mindful Hatha Yoga lessen

Dit is hét moment om yoga en meditatie in je dagelijks leven te brengen. Alle lessen worden vanaf maandag 17 januari 2022 live vanuit de Puddingfabriek in Groningen gegeven.     

De lessen zijn geschikt voor beginners én gevorderden. Mindful Hatha Yoga houdt juist rekening met iedereen,  je leert je grenzen kennen of uitbreiden. Zo kunnen beginners rustig wennen aan de houdingen en mensen met meer ervaring langzaam de flexibiliteit uitbreiden. Elke les sluiten we af met een eindontspanning. Er zijn lessen op maandag, dinsdag én woensdag. Kijk in het lesrooster voor het tijdstip dat jou het beste schikt en meld je aan!

Lesrooster 2022/2023

Er zijn geen lessen tijdens officiële feestdagen, zoals Pasen en Pinksteren.  De yogalessen worden vanaf maandag 17  januari 2022 weer live in de Puddingfabriek gegeven. Wil je eerst kennismaken met Mindful Hatha Yoga? Volg dan vrijblijvend een proefles!

Naast de wekelijkse Mindful Hatha Yoga lessen kun je ook workshops en retraites  ( live en online) bij mij volgen. De workshops en retraites zijn anders dat je gewone wekelijkse lessen of de oefeningen die je thuis doet. Maar geschikt voor iedereen met of zonder yoga ervaring. Wil je graag iets nieuws leren of je beoefening weer oppakken op een frisse manier?  Een verdieping volgen waarbij ontspanning en ruimte creëren in je lichaam en geest voorop staat? Dan zijn mijn workshops en retraites iets voor jou!

Maandag Dinsdag Woensdag
10:00 – 11:15
17:45 – 18:45
(60 min)
17:45 – 18:45
(60 min)
19:00 – 20:15  19:00 – 20:15 19:00 – 20:15
20:30 – 21:45 20:30 – 21:45 20:30 – 21:45 

Het fijne aan de yoga-lessen bij Rhodes is dat ze iedereen in zijn of haar eigen kracht laat. Ze houdt rekening met eventuele blessures en biedt altijd maatwerk. Persoonlijke aandacht, ook in een groep, in lessen die nooit hetzelfde zijn. Deze vriendelijke sfeer wordt versterkt met verse bloemen in de ruimte.

Willy

Mindful Hatha Yoga cursist

1:1 Mindful Hatha Yogasessie

Heb je behoefte om thuis, online of op locatie in de Puddingfabriek individueel Mindful Hatha Yoga begeleiding te krijgen? Dan is de 1:1 sessie iets voor jou! Met een 1:1 sessie kun je op eigen tempo kennis maken en met de  verschillende houdingen oefenen. De 1:1 sessies zijn volledig toegespitst op jouw persoonlijke behoeften. Sommigen vinden het onprettig om Yoga in een groep te volgen en kiezen daarom voor een 1:1 sessie. Andere goede redenen om voor een 1:1 te kiezen zijn:

  • Herstel na blessure, ziekte of zwangerschap; 
  • Behoefte om je Yoga en mindfulness beoefening te verdiepen;
  • Fysieke klachten, waarvoor je goede alternatieve houdingen wilt leren, zodat je (weer) mee kunt doen met de groepsles.

Rhodes geeft op een heerlijke manier yoga. Toen ik in het begin kwam probeerde ik onbewust toch veel te veel te willen presteren. Ik moest het “kunnen”. Langzamerhand word ik meer en meer bewust en volg en luister ik naar mijn lijf! Echt een aanrader!

Maria

Mindful Hatha Yoga cursist

Tarieven

Het nieuwe seizoen start op maandag 17  januari 2022. Als je later in deze periode start, betaal je uiteraard alleen voor de resterende periode
(€ 12,75 per les) tot de zomervakantie.  Wil je eerst kennismaken met Mindful Hatha Yoga? Volg dan vrijblijvend een proefles!

Eenmalige proefles Gratis
Losse les (75 minuten) €13.00
Abonnement 21 weken
(1x per week)
€265,-
1:1 Mindful Hatha Yoga
(75 minuten)
€ 75,-
of € 50,- p.p. bij een duoles

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de Mindful Hatha Yoga lessen. Vul je gegevens in en selecteer de les(sen) waar je graag aan wilt deelnemen. Na het verzenden, ontvang je per mail een bevestiging van je aanmelding en neem ik z.s.m. contact met je op!

Ik geef mij op voor:

7 + 8 =

Contactformulier

De yogalessen worden weer vanaf maandag 17 januari 2022 live in de Puddingfabriek gegeven.
Wij werken met de live yogalessen met een qr code check.Yoga valt onder sport.
Workshops en trainingen kun je ook online volgen.

Contact

Yoga Groningen

Viaductstraat 3-4
9725 BG Groningen

Rhodes Selhorst Linkedin 

Rhodes Selhorst instagram