fbpx

Meld je aan voor de Mindful Hatha Yoga lessen in het centrum van Groningen.

Mindful Hatha Yoga lessen

Alle yogalessen worden gegeven door Rhodes Selhorst vanuit het Yoga Atelier, gelegen in het centrum van Groningen. Deze specifieke vorm van yoga in combinatie met mindfulness is geschikt voor alle leeftijden en we werken met gemengde groepen. Ben je geïnteresseerd in een proefles mindful hatha yoga? Je kunt later instromen als er nog plek is. In dat geval betaal je alleen voor de resterende lessen tot aan de zomervakantie. De mindful Hatha Yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Mindful Hatha Yoga houdt rekening met iedereen, zodat je jouw grenzen kunt verkennen en verleggen. Beginners kunnen rustig wennen aan de houdingen, terwijl mensen met meer ervaring geleidelijk hun flexibiliteit kunnen vergroten. Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening. Er worden lessen aangeboden op maandag, dinsdag en woensdag. Raadpleeg het lesrooster om het tijdstip te vinden dat het beste bij jou past en meld je aan!

Lesrooster 2024/2025
Bij het Yoga Atelier Groningen worden er geen lessen gegeven op officiële feestdagen zoals Pasen en Pinksteren. Ben je nieuwsgierig naar Mindful Hatha Yoga? Je kunt later instromen als er nog plek is. In dat geval betaal je alleen voor de resterende lessen tot aan de zomervakantie. Als je behoefte hebt aan een persoonlijk traject, bied ik 1-op-1 sessies aan in Groningen.

Naast de wekelijkse Mindful Hatha Yoga lessen kun je ook workshops en retraites bij mij volgen. De workshops en retraites zijn anders dan je gewone wekelijkse lessen of de oefeningen die je thuis doet, maar ze zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring. Wil je graag iets nieuws leren of je beoefening weer oppakken op een frisse manier?
Een verdieping volgen waarbij ontspanning en ruimte creëren in je lichaam en geest vooropstaan? Dan zijn mijn workshops en retraites iets voor jou.

 

Maandag Dinsdag Woensdag
 09:30 – 10:30
11:00 – 12:00
10:00 – 11:15
  11.30 – 12.45  
17:45 – 18:45
(60 min) 
17:45 – 18:45
(60 min)

19:00 – 20:15
 
19:00 -20:15    19:00 – 20:15  

20:30 – 21:45  

 

20:30 – 21:45

20:30 -21:45   

Tarieven

Wil je graag eerst kennismaken met Mindful Hatha Yoga? Geen probleem. Je kunt op elk moment instromen en betaalt dan enkel voor de resterende lessen tot aan de zomervakantie 2024. In de Puddingfabriek werken wij met vaste wekelijkse lessen. Als je een keer niet kunt komen op jouw eigen lestijd, is het mogelijk om deze in te halen op een ander moment in dezelfde week.  

 

Eenmalige Proefles  €13.50
Studenten/stadjerspas  €8,50

De inkomsten van de proeflessen gaan naar natuurmonumenten. 

 

 

Cursus periode
(mei  tot 1 juli  2024)
7 yogalessen.

Je kunt later instromen als er nog plek is. In dat geval betaal je alleen voor de resterende lessen tot aan de zomervakantie.

Gratis lessen volgen via het
volwassenenfonds Sport & Cultuur

Totaal €106,75
( 75 min ) 

Totaal €98,-
( 60 min )

 

Totaal €59,50
(€8,50 per les)
(studenten/stadjerspas)

 Voor lessen bij het MFC de Wijert  klik hier 

Mindful Hatha Yoga 1:1 prive sessie
(75 minuten)
€ 78,- (intake)
of € 50,- p.p. bij een duoles
Workshop Het derde Oor Muziek en Yoga
7 juli
€30,-
Workshop Mindful Hatha Yoga Oosterpark 8 juli  € 10,- 

Vergoeding door werkgevers

Veel werkgevers zijn bereid de kosten voor hatha yoga (valt onder sport) of coaching 1:1 sessies yoga en mindfulness sessies te vergoeden in het kader van stresspreventie, persoonlijke ontwikkeling of scholing. Dit kan vaak worden gedaan vanuit een budget voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, preventie of ziekteverzuim. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.
Heb je een laag inkomen of ben je student?
Op vertoon van je Stadjerspas of collegekaart krijg je korting. Kijk ook eens op de website van het volwassenenfonds Groningen. 

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de Mindful Hatha Yoga lessen. Vul je gegevens in en selecteer de les(sen) waar je graag aan wilt deelnemen. Na het verzenden, ontvang je per mail een bevestiging van je aanmelding en neem ik z.s.m. contact met je op! Natuurlijk informeer ik je dan ook over de beschikbare lestijden. 

Ik geef mij op voor een:

Contactformulier Rhodes Selhorst

Contact

Yoga Groningen

Viaductstraat 3-4
9725 BG Groningen

Rhodes Selhorst Linkedin 

Rhodes Selhorst instagram