fbpx

Meld je aan voor de Mindful Hatha Yoga lessen in de Puddingfabriek Groningen. 

Mindful Hatha Yoga lessen

Dit is hét moment om yoga en meditatie in je dagelijks leven te brengen. Alle yogalessen worden vanuit de Puddingfabriek in Groningen gegeven.
Wil je een proefles mindful hatha yoga volgen?  Er is veel belangstelling voor de mindful hatha yogalessen in de Puddingfabriek in Groningen. Op dit moment zijn er een paar plaatsen vrij.

De lessen zijn geschikt voor beginners én gevorderden. Mindful Hatha Yoga houdt juist rekening met iedereen, je leert je grenzen kennen of uitbreiden. Zo kunnen beginners rustig wennen aan de houdingen en mensen met meer ervaring langzaam de flexibiliteit uitbreiden. Elke les sluiten we af met een eindontspanning. Er zijn lessen op maandag, dinsdag én woensdag. Kijk in het lesrooster voor het tijdstip dat jou het beste schikt en meld je aan!

Lesrooster 2023/2024

Er zijn geen yoga lessen tijdens officiële feestdagen, zoals Pasen en Pinksteren. Wil je eerst kennismaken met Mindful Hatha Yoga? Later instromen kan, dan betaal je het resterende gedeelte voor de lessen tot aan de kerstvakantie. Op dit moment is er veel belangstelling voor de yogalessen.

Volg een proefles!  

Heb je behoefte aan een persoonlijk traject? Er is de mogelijkheid om een 1:1 sessies te volgen in Groningen en Bergen NH. 

Naast de wekelijkse Mindful Hatha Yoga lessen kun je ook workshops en retraites  bij mij volgen. De workshops en retraites zijn anders dat je gewone wekelijkse lessen of de oefeningen die je thuis doet. Maar geschikt voor iedereen met of zonder yoga ervaring. Wil je graag iets nieuws leren of je beoefening weer oppakken op een frisse manier? 
Een verdieping volgen waarbij ontspanning en ruimte creëren in je lichaam en geest voorop staat? Dan zijn mijn workshops en retraites iets voor jou!

 

Maandag Dinsdag Woensdag
10:00 – 11:15
  11.30 – 12.45  
17:45 – 18:45
(60 min)
17:45 – 18:45
(60 min)
19:00 – 20:15
 
19:00 -20:15    19:00 – 20:15  

20:30 – 21:45  

 

20:30 – 21:45  

 

20:30 -21:45 

Het fijne aan de yoga-lessen bij Rhodes is dat ze iedereen in zijn of haar eigen kracht laat. Ze houdt rekening met eventuele blessures en biedt altijd maatwerk. Persoonlijke aandacht, ook in een groep, in lessen die nooit hetzelfde zijn. Deze vriendelijke sfeer wordt versterkt met verse bloemen in de ruimte.

Willy

Mindful Hatha Yoga cursist

1:1 Mindful Hatha Yogasessie

Heb je behoefte om thuis, online of op locatie in de Puddingfabriek of Bergen NH, individueel Mindful Hatha Yoga begeleiding te krijgen? Dan is de 1:1 sessie iets voor jou! Met een 1:1 sessie kun je op eigen tempo kennis maken met Yoga en Mindfulness. De 1:1 sessies zijn volledig toegespitst op jouw persoonlijke behoeften. Sommigen vinden het onprettig om Yoga in een groep te volgen en kiezen daarom voor een 1:1 sessie. Andere goede redenen om voor een 1:1 te kiezen zijn:

  • Herstel na blessure, ziekte of zwangerschap; 
  • Behoefte om je Yoga en mindfulness beoefening te verdiepen;
  • Fysieke klachten, waarvoor je goede alternatieve houdingen wilt leren, zodat je (weer) mee kunt doen met de groepsles.
  • Een persoonlijk traject bij herintegratie en burnout 
  • Je geen tijd hebt voor de wekelijkse lessen  

Tarieven

Wil je eerst kennismaken met Mindful Hatha Yoga?
Later instromen kan,  en dan betaal je het resterende gedeelte tot aan de  kerstvakantie. 
We werken in de Puddingfabriek met vaste wekelijkse lessen. Als je een keer niet kunt komen op je eigen lestijd, dan kun je de les inhalen op een andere lestijd in de dezelfde week. 
 

Wil je starten met Mindful Hatha Yoga?

 

Eenmalige Proefles  €13,50

 Vanaf 6 november t/m de kerstvakantie 2023
( 7 yogalessen )
Totaal €90,- 

 

 

 

Het cursusgeld wordt bij tussentijdse start, voor de periode tot en met 20 december  vooraf in rekening gebracht.
Op vertoon van stadjespas of collegekaart €8,- per les
Mindful Hatha Yoga 1:1 prive sessie
(75 minuten)
€ 78,- (intake)
of € 50,- p.p. bij een duoles

Vergoeding door werkgevers

Veel werkgevers zijn bereid de kosten voor hatha yoga (valt onder sport) of coaching 1:1 sessies yoga en mindfulness sessies te vergoeden in het kader van stresspreventie, persoonlijke ontwikkeling of scholing. Dit kan vaak worden gedaan vanuit een budget voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, preventie of ziekteverzuim. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.
Heb je een laag inkomen of ben je student?
Op vertoon van je Stadjerspas of collegekaart krijg je korting. Kijk ook eens op de website van het Volwassenenfonds.

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de Mindful Hatha Yoga lessen. Vul je gegevens in en selecteer de les(sen) waar je graag aan wilt deelnemen. Na het verzenden, ontvang je per mail een bevestiging van je aanmelding en neem ik z.s.m. contact met je op!

Ik geef mij op voor een:

Contactformulier Rhodes Selhorst

Contact

Yoga Groningen

Viaductstraat 3-4
9725 BG Groningen

Rhodes Selhorst Linkedin 

Rhodes Selhorst instagram