fbpx

Yoga Groningen

“yoga en mindfulness in beweging”

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Yoga Groningen
Average rating:  
 4 reviews
by Willy on Yoga Groningen
Persoonlijke aandacht

Het fijne aan de yoga-lessen bij Rhodes is dat ze iedereen in zijn of haar eigen kracht laat. Ze houdt rekening met eventuele blessures en biedt altijd maatwerk. Persoonlijke aandacht, ook in een groep, in lessen die nooit hetzelfde zijn. Deze vriendelijke sfeer wordt versterkt met verse bloemen in de ruimte.

Wat fijn Willy, dat de yoga zo helpend is voor jou. Laat het voorjaar maar komen en dan zijn er ook weer verse bloemen in de Puddingfabriek.

by Emy on Yoga Groningen
Zorg en aandacht

Met zorg en aandacht voor iedereen is elke les bij Rhodes weer een nieuwe beleving. Heel erg prettig!

Dank je wel Emy. Dat is inderdaad wat we oefenen en verkennen; zorg en aandacht.

by Carola on Yoga Groningen
Blijft verrassen

Al meer dan 10 jaar doe ik wekelijks mijn yoga lessen bij Rhodes. En heel bijzonder, ze blijft me verrassen met haar lessen, methodiek en oefeningen. Nu weer via Zoon. Wekelijks zowel een mentale als fysieke wake up call: kan ik mij overgeven, houd ik de aandacht vast en voel ik mij uiteindelijk energiek door ontspanning? Zo niet, hoe klein ook het verschil met de week ervoor, dan weet ik dat ik iets kan op- en aanpakken. Daardoor eigenlijk al die jaren vitaal en fit zonder noemenswaardige stress klachten. Dank, Rhodes

Carola dank je, dat waardeer ik zeer, mooi hoe je dat weet te verwoorden wat yoga voor jou betekent.

by Maria on Yoga Groningen
Balans

Rhodes geeft op een heerlijke manier yoga. Toen ik in het begin kwam probeerde ik onbewust toch veel te veel te willen presteren. Ik moest het “kunnen”. Langzamerhand word ik meer en meer bewust en volg en luister ik naar mijn lijf! Echt een aanrader! Maria

Dank je wel Maria, fijn dat je erbij bent en zeker nu zo zinvol!

Contactformulier

Het Yoga Atelier is gevestigd in een sfeervolle yogaruimte in de Pudding Fabriek, Viaductstraat 3-4. In het centrum van Groningen en op loopafstand van het NS-station.

Contactgegevens
Yoga Groningen

Rhodes Selhorst